text.skipToContent text.skipToNavigation

Nu öppnar Smålands Stål med nytt lager och nya arbetstillfällen i Värnamo kommun

Smålands Stål är ett nystartat företag som den 16 augusti slog upp portarna till det nya lagret på 2400 kvadratmeter i Lanna, cirka 2 mil från Värnamo. Smålands Stål erbjuder kunder inom bygg- och verkstadsindustrin stål och metaller samt bearbetningstjänster såsom kapning, blästring och målning.       

Nya arbetstillfällen

På det nya lagret i Lanna kommer det att arbeta 6 medarbetare och förtillfället rekryteras både lagerpersonal och säljare.  

– I över 1 års tid har vi byggt vårt nya lager med tillhörande säljkontor och det känns nu fantastiskt att dels skapa nya arbetstillfällen i Värnamo kommun men också att kunna förse Småland som region och den lokala industrin med kvalitetsstål, metaller och en effektiv logistikkedja, säger Leif Torén, VD på Smålands Stål.

Det lokala är viktigt

Smålands stål vill verka lokalt och arbeta tätt tillsammans med kunder i Småland. Detta för att på så sätt kunna möjliggöra för en så kundanpassad logistiklösning som möjligt. Smålands stål erbjuder ett komplett sortiment av stål och metaller anpassat för industrin och dess olika branscher i Småland.  

– I vår bransch är logistik och kundservice A och O. Alla kunder har olika behov och som lokal distributör av stål och metaller kan vi anpassa våra logistiklösningar beroende på behov. Allt ifrån att kunden själv hämtar sitt material på vårt lager eller att vi kör ut materialet direkt till kunden via våra turbilar, säger Leif Torén. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Leif Torén, VD Tel. 010-484 01 07. E-post: leif.toren@tibnor.com 

Om Smålands stål

Smålands Stål har lokalt lager och säljkontor i Lanna. Vi har ett komplett sortiment av stål och metaller och bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning.

Leverans sker från vårt lokala lager i Lanna med korta leveranstider. Önskar du hämta din leverans så är du alltid välkommen.

Vi erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Alla våra kunder får tillgång till vår kundportal som innefattar digitala självbetjäningstjänster samt orderläggning online via webbshop.

Vårt företag är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1, SBS, EPD EN 15804.

Smålands Stål ingår i Handelsstålgruppen i Sverige.