text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformation

Med sina korrosionsskyddande egenskaper minimerar SSAB Weathering 355 behovet av underhåll och korrosionsförebyggande behandling, vilket bidrar till att markant sänka underhållskostnaderna under produktens hela livscykel. Utöver låga underhållskostnader innebär det minskade behovet av korrosionsskydd mindre förbrukning av färg och lösningsmedel, vilket gör SSAB Weathering 355 till ett miljövänligt stålval. I tillverkningen bidrar stålet till att höja produktiviteten tack vare sin goda formbarhet, seghet och svetsbarhet. Typiska användningsområden är konstruktionsdelar i byggnader, sändarmaster och mycket mer. SSAB Weathering 355 varmvalsat band och plåt uppfyller eller överträffar kraven i EN 10025-5. Läs mer på SSABs hemsida.

Dokument (ladda ner)
  Datablad: SSAB Weathering 355
Produktdetaljer
Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.